Da har alle de fire ungdomsbedriftene fra Stranda vgs sendt inn sine konkurransedokumenter til Ungt Entreprenørskap Møre og Romsdal innen fredagens deadline. De har meldt seg på i følgende konkurranser under årets Fylkesmesse for ungdomsbedrifter:
nICE UB (11 stk):
- Beste markedsføring
- Beste forretningsplan
- Beste logo
- Beste samarbeid med næringslivet
- Gastronomiprisen
- Beste yrkesfaglige bedrift
- Størst verdiskapingspotensial
- Beste HR-bedrift
- Innovasjonsprisen
- Beste ungdomsbedrift
- Beste utstilling
Lokalmat UB (13 stk):
- Beste markedsføring
- Beste kundeopplevelse på nett
- Beste forretningsplan
- Beste logo
- Beste brosjyre
- Beste samarbeid med næringslivet
- Størst verdiskapingspotensial
- Beste HR-bedrift
- Innovasjonsprisen
- Beste sosiale entreprenør
- Bærekraftprisen
- Beste ungdomsbedrift
- Beste utstilling
Pack UB (12 stk):
- Beste markedsføring
- Beste forretningsplan
- Beste logo
- Arts to Business
- Beste sosiale entreprenør
- Beste samarbeid med næringslivet
- Størst verdiskapningspotensial
- Beste HR-bedrift
- Beste brosjyre
- Innovasjonsprisen
- Beste ungdomsbedrift
- Beste utstilling
Muffle UB (12 stk):
- Beste markedsføring
- Beste forretningsplan
- Beste logo
- Beste samarbeid med næringslivet
- Gastronomiprisen
- Beste yrkesfaglige bedrift
- Størst verdiskapingspotensial
- Beste HR-bedrift
- Innovasjonsprisen
- Beste sosiale entreprenør
- Beste ungdomsbedrift
- Beste utstilling
Fylkesmessa for ungdomsbedrifter 2018 i Møre og Romsdal blir arrangert på Træffhuset i Molde tirsdag 6. mars.
After a lot of hard work our Student Enterprises made their January 26th deadline for the Competition Documents ahead of this year's Student Enterprise State Final.
Here are the different competitions each of the Student Enterprises will participate in on March 6th:
nICE UB: Has developed healthier ice cream (compared to the ice cream you'll find in a grocery store), which is also lactose-free:
- Best Student Enterprise
- Best Business Plan
- Best Innovative Product
- Best Marketing Activities
- Best Logo
- Best Vocational Enterprise
- Best Gastronomic Product
- Best HR
- Future Value Potential
- Best Exhibition Stand
- Best Cooperation with Professional Businesses
Lokalmat UB ("Locally Produced Food Inc"): Has developed a new and innovative Norwegian App containing both filmed recipes and information about national producers of locally produced food:
- Best Student Enterprise
- Best Business Plan
- Best Innovative Product
- Best Marketing Activities
- Best Logo
- Social Entrepreneurship
- Best Website
- Best Exhibition Stand
- Future Value Potential
- Best Brochure
- Best Cooperation with Professional Businesses
- Best HR
- Best Sustainability
Pack UB: Has designed and created a prototype for a new and fashionable backpack:
- Best Student Enterprise
- Best Business Plan
- Best Innovative Product
- Best Marketing Activities
- Best Logo
- Social Entrepreneurship
- Best Exhibition Stand
- Future Value Potential
- Best Cooperation with Professional Businesses
- Best HR
- Arts to Business
Muffle UB: Has developed a gluten-free dry mix, completely without allergens (including eggs), for making waffles and muffins:
- Best Student Enterprise
- Best Business Plan
- Best Innovative Product
- Best Marketing Activities
- Best Logo
- Best Vocational Enterprise
- Best Gastronomic Product
- Best HR
- Future Value Potential
- Best Exhibition Stand
- Best Cooperation with Professional Businesses
- Social Entrepreneurship