Dette skjer samtidig med at ungdomsbedriften "Glutenfri" i dag starter sine første eksperimenter på kjøkkenet til matfaglinja ved Stranda vidaregåande skule. Det samme gjør ungdomsbedriften som skal utvikle en lunsjrett av laks, beregnet for sin egen målgruppe. Her er det også et mål at man utvikler en glutenfri variant av denne lunsjretten, som skjer i samarbeid med Norsk Sjømat AS og Rema 1000.
I dag er jeg på Cøliakikurs i regi av Ålesund sykehus. Her er foreldre, slektninger og lærere til barn med cøliaki invitert til en hel dag med råd og læring om denne sykdommen. Vi har til og med fått bake litt (bildet ovenfor). Jeg har, som tidligere nevnt, en datter som fikk påvist cøliaki i vinter.
Dette skjer samtidig med at ungdomsbedriften "Glutenfri" i dag starter sine første eksperimenter på kjøkkenet til matfaglinja ved Stranda vidaregåande skule. Det samme gjør ungdomsbedriften som skal utvikle en lunsjrett av laks, beregnet for sin egen målgruppe. Her er det også et mål at man utvikler en glutenfri variant av denne lunsjretten, som skjer i samarbeid med Norsk Sjømat AS og Rema 1000.
0 Comments
Leave a Reply. |
The teacherI denne bloggen vil entreprenørskapslærer Ole Hjellegjerde sporadisk fortelle fra sin hverdag som lærer ved Stranda vidaregåande skule på Sunnmøre. Formålet er å gi innsikt i hvor spennende og kreativt læreryrket faktisk kan være. Archives
February 2021
Categories |