NB: Vi har foreløpig kun mottatt tre påmeldinger fra glutenallergikere til jubileumsmiddagen ved Stranda vgs på torsdag 27. november kl. 18:00. Vi har satt av et bord (6 personer) til glutenallergikere, som altså blir hedersgjester på denne middagen. Så her er det bare å melde seg på :-)
Torsdag hadde ENT1 ved Stranda vgs besøk av Helen Longva Fet fra Ungt Entreprenørskap Møre og Romsdal. Hun var innom for å informere og veilede elevene i den formelle registreringen av ungdomsbedrifter. På slutten av timen fikk hun bli med ned på kjøkkenet til matfagklassen og smake på ungdomsbedriften "Glutenfri UB" sin nye fiskegrateng. Den fikk mye skryt. Jeg tok med resten av formen hjem for å teste den ut på min åtte år gamle datter og hennes venninne, som begge har cøliaki. Datteren min var litt skeptisk, mens venninna mente at denne fiskegratengen var bedre enn det hun hadde smakt tidligere. Der var nok fiskegrateng igjen til at både undertegnede og kona fikk smake. Og skal jeg være helt ærlig så var dette mye bedre enn noe glutenholdig fiskegrateng du får kjøpt i frysedisken på butikken. Den var saftig og god, der du også kunne kjenne ekte fiskestykker i selve gratengen, og ikke bare saus og makaroni som er den vanlige standarden her til lands. Dette kan fort en bestselger, også blant folk uten glutenallergi.
NB: Vi har foreløpig kun mottatt tre påmeldinger fra glutenallergikere til jubileumsmiddagen ved Stranda vgs på torsdag 27. november kl. 18:00. Vi har satt av et bord (6 personer) til glutenallergikere, som altså blir hedersgjester på denne middagen. Så her er det bare å melde seg på :-)
0 Comments
Leave a Reply. |
The teacherI denne bloggen vil entreprenørskapslærer Ole Hjellegjerde sporadisk fortelle fra sin hverdag som lærer ved Stranda vidaregåande skule på Sunnmøre. Formålet er å gi innsikt i hvor spennende og kreativt læreryrket faktisk kan være. Archives
February 2021
Categories |