Tirsdag var de første ordinære timene med Entreprenørskap 1 ved både Sykkylven vgs og Stranda vgs. Det ser ut til å bli rundt 22-23 elever i klassen min i Sykkylven, mens det møtte opp 15 stk til den første entreprenørskapstimen på Stranda. Til den sistnevnte klassen så relanserte jeg også ideen rundt en "laksesnacks" for ungdom, som vi begynte så smått å jobbe med på slutten av vårsemesteret. I likhet med "glutenfri"-prosjektet, så er planen også her å starte opp en tverrfaglig ungdomsbedrift (entreprenørskap + matfag). Forskjellen blir at denne ungdomsbedriften skal samarbeide tett med to aktører i næringslivet, fra begynnelse til slutt. Både Norsk Sjømat AS og Rema 1000 skal være med på prosjektet. Målet blir da å utvikle en lunsjrett av laks - laget både av og for ungdom.
NB: 15 av 15 ungdommer i Stranda-klassen kunne meddele at de likte å spise laks. Det er rett og slett et fantastisk utgangspunkt for et slikt prosjekt.