Med spesialbestilte egg fra Galåvolden Gård på Røros og tjukkmjølk fra Rørosmeieriet holder konditorelev Evelina på med forberedelsene til det som skal bli et parti på 60 beger med tjukkmjølkpuddinger, som i løpet av tirsdag formiddag og kveld skal ut i butikker på Stranda og i Sykkylven. Fra Rema 1000 Stranda. Fra Spar Svingen Stranda Signy og Evelina står for ukens produksjon av Røroslunsj. Resten av gjengen er i innspurten av konkurranserapportskrivingen til Fylkesmessa for ungdomsbedrifter, som går av stabelen i Molde 13. mars. Bildet ovenfor ble tatt i forrige uke, da lokalavisen Sunnmøringen sin journalist, Ole Tommy Hansen, foreviget 6 av 7 gruppemedlemmer fra Munnfull UB på Rema 1000 Stranda. Kun konditor Trine Tomasgard manglet på dette bildet.
0 Comments
Leave a Reply. |
The teacherI denne bloggen vil entreprenørskapslærer Ole Hjellegjerde sporadisk fortelle fra sin hverdag som lærer ved Stranda vidaregåande skule på Sunnmøre. Formålet er å gi innsikt i hvor spennende og kreativt læreryrket faktisk kan være. Archives
December 2020
Categories |